Aanmelden

Je energierekening verlagen

Maak jij je wel eens zorgen of je de energierekening wel kan betalen? En wil je besparen op energie, maar weet je niet zo goed hoe? De Energiebank helpt je om grip te krijgen op je energiekosten.

 

Grip op je energiekosten!

Maak jij je wel eens zorgen of je de energierekening wel kan betalen? En wil je besparen op energie, maar weet je niet zo goed hoe? De Energiebank helpt je om grip te krijgen op je energiekosten. Iedereen met een minimum inkomen (maximaal 120% van de bijstandsnorm) kan zich aanmelden voor hulp van de energiebank. Samen met een Energiecoach ga je aan de slag om je energierekening blijvend te verlagen. Ook Rotterdammers met een hoger inkomen, kunnen bij ons terecht voor vragen en advies.

De Energiecoach

De Energiecoach geeft besparingstips op maat en helpt bij de uitvoering. In een aantal maanden tijd heb je verschillende fysieke, telefonische of online afspraken met je Energiecoach. Tijdens deze afspraken bespreken jullie samen welke bespaarmogelijkheden en welke bespaarproducten passen bij jouw huishouden. Je krijgt een gratis box met zes besparingsproducten, zoals een ledlamp, radiatorfolie, tochtstrips. De Energiecoach helpt bij het plaatsen van deze producten.

Groepscoaching

Wil je liever samen met je buren, vrienden of familie het traject volgen? Dan is het ook mogelijk om als groep gecoacht te worden. Dat kan zowel fysiek als online. Je kan je hiervoor met het formulier onderaan de pagina aanmelden.

Vul ons formulier in: